Escape Room Helsingin pelit toimivat sekä viihteenä että ammatillisena työkaluna: sisällä, ulkona ja etänä

Varauksen tekeminen.

Pystyt tekemään organisaatiollesi laskutusvarauksen itse. Varausta tehdessäsi valitset maksuvaiheessa maksutavaksi laskutuksen ja täytät laskutustiedot. Voit myös maksaa laskutusvarauksen pois paikan päällä pelin yhteydessä. Kerromme mielellämme lisää puhelimessa tai sähköpostissa.

COVID ja palvelut yrityksille:

Tarjoamme monta turvallista tapaa pitää hauskaa yhdessä:

Ulkoilmapelit

Operaatio Mindfall  on sopivan haastava sekä jaloille että aivoille ja jännitystä voi lisätä tiimien välisellä kisailulla. Olette pelamassa ulkona, saatavana myös Suomenlinnaan. Toinen citypeli Operaatio Legacy sijoittuu osittain 30-luvun Helsinkiin ja kertoo penisilliiniin liittyvästä salaisuudesta. Legacyssa on eri reittejä, joten se sopii ryhmille joissa on monta tiimiä.

Etäpelit

Etäpelit Nti Cronwallin surma ja Kuoleman liekki ovat pelattavissa kotona, toimistolla tai missä tahansa jossa on nettiyhteyttä. Näistä peleistä ja muista vaihtoehdoista kerromme mielellämme lisää puhelimitse tai sähköpostitse!

Mobiilipeli

Mobiilipeli Robbery Gone Wrong toimitamme omaan toimipisteeseesi (pelaajamäärä 2-12).

Katso myös yleinen korona päivitys.

Escape Room- pelit ovat nousseet suureen suosioon viihdearvonsa takia. Kuusikymmentä minuuttia sisältää runsaasti ongelmia, joiden ratkaiseminen tuottaa pelaajissa onnistumisen ja innostumisen tunnetta.

Monet yritykset ja isommat ryhmät haluavat lisää jännitystä ja ovat halukkaita ottamaan toisistaan mittaa. Siihen tarjoamme pelejä, joista olemme luoneet kaksi rinnakkaista huonetta. Kutsumme niitä Skaba-peleiksi.  

Sen lisäksi on pelejä jotka antavat pelin lopuksi pistemäärän, kuten esimerkiksi ulkoilmapelimme. Ulkoilmapelin pisteet toimivat erinomaisena TYKY/TYHY liikunta- ja ratkaisuhaasteena suuremmassakin organisaatiossa.