Vakavaa hauskanpitoa isoillekin ryhmille: sisällä, ulkona tai etänä

Varauksen tekeminen

Pystyt tekemään organisaatiollesi laskutusvarauksen itse. Varausta tehdessäsi valitset maksutavaksi laskutuksen ja täytät laskutustiedot. Voit myös maksaa laskun kortilla. Kerromme mielellämme lisää puhelimessa tai sähköpostitse.

Tarjoamme monta tapaa tiimiytymiseen ja hauskanpitoon:

1. Sisäpeleihin mahtuu samanaikaisesti jopa 88 pelaajaa.

  • Fabianinkadulle 52
  • Fredrikinkadulle 30
  • Aleksanterin teatteriin 6

 Kisailupelit

Monet yritykset ja isommat ryhmät haluavat lisää jännitystä ja ovat halukkaita ottamaan toisistaan mittaa. Siihen tarjoamme pelejä, joista olemme luoneet kaksi rinnakkaista huonetta. Kutsumme niitä Kisailupeleiksi.

2. Ulkoilmapelit

Rahapajan ryöstö on sopivan haastava sekä jaloille että aivoille ja jännitystä voi lisätä tiimien välisellä kisailulla. Pelaatte ulkona Helsingin keskustassa, kesto 1 – 1,5 t. Toinen samankestoinen citypeli Operaatio Legacy sijoittuu osittain 30-luvun Helsinkiin ja kertoo penisilliiniin liittyvästä salaisuudesta. Legacyssa voi kulkea eri reittejä, joten se sopii isoimmillekin ryhmille. Suomenlinnassa rohkeat agentit voivat osallistua Missio Sea Eagleen ja yrittää pelastaa Helsingin suuronnettomuudesta.

2. Etäpelit

Etäpelit Nti Cronwallin surma, Keskitalven uhri ja Kuoleman liekki (nuoremmille pelaajilleovat pelattavissa kotona, toimistolla tai missä tahansa jossa on nettiyhteys.

Suositeltu pelitiimin koko on 4-6 henkilöä ja tiimejä voi olla niin monta kuin tarvitaan. Pelin päätteeksi tiimit saavat tietää pistemääränsä ja käytetyn ajan. Mikä tiimi voittaa?

Pelit ostetaan sivulta diy-escapegames.com. Ostaja saa tiedoston, jossa on peliin kuuluvat dokumentit. Osa materiaalista täytyy printata väriprintterillä ennen peliä, mielellään jokaiselle tiimin jäsenelle. Peliin kuuluu myös nettialusta, johon tiiminjohtaja kirjautuu omalla laitteella pelin alkaessa. Hän jakaa näyttönsä muiden tiimiläisten kanssa, joten kaikki pystyvät seuraamaan pelin kulkua. Pelin nettialusta kuvaa tehtäviä ja tuo täydentäviä materiaaleja kuten kuvia, videoita, ääniä ym. Alustalle syötetään vastaukset ja sieltä voi myös pyytää vinkkejä. Pelin lopussa näkyy kunkin tiimin pisteet, jotka riippuvat käytetystä peliajasta ja vinkkipyyntöjen määrästä.

Itse pelaamiseen on hyvä varata aikaa ainakin 60min. Hinta/peli on 20 € (sis.alv)

Näistä peleistä ja muista vaihtoehdoista kerromme mielellämme lisää sähköpostitse!

3. Mobiilipeli

Mobiilipelin Robbery Gone Wrong toimitamme omaan toimipisteeseesi (pelaajamäärä 2-12). Peliin kuuluu aidon pakohuoneen tavaroita, lukkoja, rekvisiittaa, esineitä. Peliin liittyy myös nettialusta, josta tulee tunnelmaa kohottavaa ääni- ja kuvamateriaalia.  Alustalta voi pyytää vinkkejä ja tarkistaa vastauksia. Lopussa kukin tiimi saa pisteet, riippuen peliajasta ja vinkkien määrästä, joten paras tiimi voittakoon! Tarina on trilleri, joka kertoo meksikolaisesta aseiden salakuljettajaliigasta.

Toimitamme ja viritämme pelin haluamaasi tilaan. Peliohjaaja tulee mukaan laittamaan kaiken valmiiksi.

Turvallisuus

Toimintamme ja tilamme ovat paloviranomaisten tarkistamia. Kaikista pelihuoneista on avaimeton ulospääsy, ns hätänappi.

Escape Room pelejä ei ole ollut tarvetta sulkea viranomaisten toimeesta koko korona aikana.