Escape Room Helsingin pelit toimivat sekä viihteenä että ammatillisena työkaluna: sisällä, ulkona, etänä

 

Coronapäivitys: 

Tykypäivä on tervetullut valonpilkahdus. Kevään 2020 aikana loimme uusia mahdollisuuksia pelata ulkona, etänä tai varata Full House yksityiskättöön.

Tarjoamme monta turvallista tapaa pitää hauskaa yhdessä:

  1. Ulkoilmapeli Operaatio Mindfall  on sopivan haastava sekä jaloille että aivoille ja jännitystä voi lisätä tiimien välisellä kisailulla. Olette pelamassa ulkona, saatavana myös Suomenlinnaan.
  2. Etäpelit Nti Cronwallin surma ja Kuoleman liekki ovat pelattavissa kotona, toimistolla tai missä tahansa jossa on nettiyhteyttä. Näistä peleistä ja muista vaihtoehdoista kerromme mielellämme lisää puhelimitse tai sähköpostitse!
  3. Mobiilipeli Robbery Gone Wrong toimitamme omaan toimipisteeseesi (pelaajamäärä 2-12).
  4. ”Full House”. Turvallisuuden takia tarjoamme lokakuun ajaksi laskutusasiakkaille mahdollisuuden varata ”Full House” reippaasti alennettuun hintaan. Pystytte varaamaan koko Fabianinkadun tai Fredrikinkadun toimipisteen omaan yksityiseen käyttöön.  Fabianinkatu, 8 pakohuonetta sekä VR-pelit:  750 € / 1,5 tuntia (normihinta 1600 €) ja tai Fredrikinkatu, 5 pelihuonetta: 600 € / 1,5 tuntia (normihinta 950 €). Fabianinkadulle mahtuu enintään 50 pelaaja jaettuna 9 tiimiin ja Fredrikinkadun maksimimäärä on 30, viiteen tiimiin jaettuna. Näin pystytte itse vaikuttamaan henkilöstönne turvaväleihin. Me lupaamme, että siihen aikaan ei ole paikalla muita kuin tarvittava henkilökunta. Full house varataan sähköpostitse. Full House-varaukset on tehtävä lokakuun loppuun mennessä.

 

Escape Room- pelit ovat nousseet suureen suosioon viihdearvonsa takia. Kuusikymmentä minuuttia sisältää runsaasti ongelmia, joiden ratkaiseminen tuottaa pelaajissa onnistumisen ja innostumisen tunnetta.

Monet yritykset ja isommat ryhmät haluavat lisää jännitystä ja ovat halukkaita ottamaan toisistaan mittaa. Siihen tarjoamme pelejä, joista olemme luoneet kaksi rinnakkaista huonetta. Kutsumme niitä Skaba-peleiksi.  

Sen lisäksi on pelejä jotka antavat pelin lopuksi pistemäärän, kuten esimerkiksi ulkoilmapelimme. Ulkoilmapelin pisteet toimivat erinomaisena TYKY/TYHY liikunta- ja ratkaisuhaasteena suuremmassakin organisaatiossa.