Escape Room Helsingin pelit toimivat sekä viihteenä että ammatillisena työkaluna: sisällä, ulkona, etänä

 

Coronapäivitys: 

Tykypäivä on tervetullut valonpilkahdus eristyskauden jälkeen.

Monta turvallista tapaa pitää hauskaa:

  1. Ulkoilmapeli Operaatio Mindfall  on sopivan haastava sekä jaloille että aivoille ja jännitystä voi lisätä tiimien välisellä kisailulla. Olette pelamassa ulkona, saatavana myös Suomenlinnaan.
  2. Etäpelit Nti Cronwallin surma ja Kuoleman liekki ovat pelattavissa kotona, toimistolla tai missä tahansa jossa on nettiyhteyttä. Näistä peleistä ja muista vaihtoehdoista kerromme mielellämme lisää puhelimitse tai sähköpostitse!
  3. Tilata mobiilipeli Robbery Gone Wrong omaan toimipisteeseen.
  4. ”Full House”. Turvallisuuden takia tarjoamme laskutusasiakkaille mahdollisuuden varata ”Full House” reippaasti alennettuun hintaan. Pystytte varaamaan koko Fabianinkadun tai Fredrikinkadun toimipisteen yksityiseen käyttöön.  Fabianinkatu, 7 pelihuonetta:  600 € / 2 tuntia (normihinta 1085 €) ja tai Fredrikinkatu, 5 pelihuonetta: 450 € / 2 tuntia (normihinta 775 €). Fabianinkadulle mahtuu enintään 42 pelaaja jaettuina seitsemään tiimiin.  Fredrikinkadun maksimimäärä on 30, viiteen tiimiin jaettuna. Näin pystytte itse vaikuttamaan henkilöstönne turvaväleihin. Me lupaamme, että siihen aikaan ei ole paikalla muita kuin henkilökunta. Full house varataan sähköpostitse.

 

Escape Room- pelit ovat nousseet suureen suosioon viihdearvonsa takia. Kuusikymmentä minuuttia sisältää runsaasti ongelmia, joiden ratkaiseminen tuottaa pelaajissa onnistumisen ja innostumisen tunnetta.

Monet yritykset ja isommat ryhmät haluavat lisää jännitystä ja ovat halukkaita ottamaan toisistaan mittaa. Siihen tarjoamme pelejä, joista olemme luoneet kaksi rinnakkaista huonetta. Kutsumme niitä Skaba-peleiksi.  

Sen lisäksi on pelejä jotka antavat pelin lopuksi pistemäärän, kuten esimerkiksi ulkoilmapelimme. Ulkoilmapelin pisteet toimivat erinomaisena TYKY/TYHY liikunta- ja ratkaisuhaasteena suuremmassakin organisaatiossa.