Meidän 14 pakopeliin Helsingin keskustassa mahtuu 80 henkilöä samanaikaisesti. 

Varauksen tekeminen

Pystyt tekemään sen itse!

Pystyt tekemään organisaatiollesi laskutusvarauksen itse. Varausta tehdessäsi valitset maksutavaksi laskutuksen ja täytät laskutustiedot.

Saat kaikki vapaat pelit samaan näkymään ryhmävaraus sivultamme. Pystyt sieltä varamaan myös monta peliä yhtä aikaa.

Tee ryhmävaraus tästä.

Mistä tiedät että sinulla on voimassa oleva varaus?

Voit myös lähettää tarjouspyynnön osoitteeseen contact@escaperoom.fi. Kannattaa heti ilmoittaa päivä, toivottu kellonaika ja osallistujamäärä ja liittää yrityksen laskutustiedot, jotta voisimme heti tehdä varauksesi.  Otathan huomioon, että varaus on valmis vasta silloin, kun olet saanut kuittauksen siitä sähköpostiisi. Varaukset ovat sitovia ja pelejä voi myöhemmin peruuttaa ja siirtää käyttöehtomme mukaisesti.

Pelajamäärä ja sen muutokset.

Usein pelaajamäärä on varaushetkellä vielä epävarma, kun on kyse organisaatiosta. Jotta laskuttaisimme oikeasta henkilömäärästä,  lähetämme laskun vasta pelin jälkeen. Lopullisen pelaajamäärän ilmoittaminen on tilaajan vastuulla. Jos pelaajia oli enemmän tai vähemmän kuin tilauksessa lukee, ilmoitathan laskutettavan määrän sähköpostitse viimeistään seuraavana päivänä. Muussa tapauksessa laskutamme tilauksen mukaan. Tästä voit vielä katsoa hinnastoa. 

Laskutuslisä.

Emme peri laskutuslisää normaalista laskutuksesta. Jos joudumme lähettämään hyvityslaskun ja uuden korjatun laskun siksi, että tilaajan antamat laskutustiedot eivät pitäneet paikkaansa, tai jos laskutukseen liittyy ylimääräistä työtä, kuten rekisterilomakkeen täyttäminen,  lisäämme uuteen laskuun toimistokulut 20 € .

Pelimme:

Kisailupeli 12 pelaajalle.

Haluatteko ottaa toisistanne mittaa?  Siihen tarjoamme pelin Lady in Red, jossa on kaksi rinnakkaista huonetta. Nopein tiimi voittakoon!

Sisäpelit jakautuvat kolmeen toimipisteeseen Helsingin keskustassa:

  • Fabianinkatu 23, 8 peliä,  48 pelaajaa.
  • Fredrikinkatu 34, 5 peliä,  30 pelaajaa.
  • Aleksanterinteatteri, 1 peli,  6 pelaajaa.

Voit etsiä saman toimipisteen pelit tästä: Pelit sijainnin mukaan.

Ulkoilmapelit

Isoille ryhmille (jopa 60 pelaajaa): Operaatio Legacy. Peli sijoittuu osittain 30-luvun Helsinkiin ja kertoo penisilliiniin liittyvästä salaisuudesta. Legacyssa voi kulkea eri reittejä, joten isommatkin ryhmät pääsevät pelaamaan – ja kisailemaan-  ilman tungosta. Peliaika n 1 tunti.

2-12 henkilön tiimeille: Rahapajan ryöstö on sopivan haastava sekä jaloille että aivoille ja jännitystä voi lisätä tiimien välisellä kisailulla. Peliaika n 1,5 tuntia.

2- 24 henkilön tiimeille: Missio Sea Eagle pelataan Suomenlinnassa. Pelin voi varata koko päiväksi ja pelata silloin, kun muuhun ohjelmaan sopii.

Tilaa peli omaan tilaasi

Murhamysteeri # deadlyinfluence kutsuu esille jokaisen sisäisen Hercule Poirotin! Lukitussa talossa on tapahtunut karmea murha. 4-6 hengen tiimeissä haastattelette epäiltyjä, keräätte todisteita, tutkitte kellä on motiivi ja mahdollisuus tähän tekoon. Apunanne on Escape Room Helsingin paras etsivä Omega Palmu.

Peli pelataan tabletin avulla, jossa pelin alusta auttaa tutkimusta eteenpäin. Lisäksi tulee pari tärkeää printattua dokumenttia.

Peliin kuuluu kuusi rastipistettä ja järjestäjä päättää, mihin ne sijoitetaan – ulos vai sisätiloihin. Näin useampi tiimi voi kiertää rasteissa keräämässä infoa törmäämättä toisiinsa. 12 tiimia on suositeltu maksimi.

PrintPlay-pelit

Etäpelit Nti Cronwallin surma, Keskitalven uhri ja Kuoleman liekki (nuoremmille pelaajilleovat pelattavissa kotona, toimistolla tai missä tahansa jossa on nettiyhteys.

Suositeltu pelitiimin koko on 4-6 henkilöä ja tiimejä voi olla niin monta kuin tarvitaan. Pelin päätteeksi tiimit saavat tietää pistemääränsä ja käytetyn ajan. Mikä tiimi voittaa?

Pelit ostetaan sivulta diy-escapegames.com. Ostaja saa tiedoston, jossa on peliin kuuluvat dokumentit. Osa materiaalista täytyy printata väriprintterillä ennen peliä, mielellään jokaiselle tiimin jäsenelle. Peliin kuuluu myös nettialusta, johon tiiminjohtaja kirjautuu omalla laitteella pelin alkaessa. Hän jakaa näyttönsä muiden tiimiläisten kanssa, joten kaikki pystyvät seuraamaan pelin kulkua. Pelin nettialusta kuvaa tehtäviä ja tuo täydentäviä materiaaleja kuten kuvia, videoita, ääniä ym. Alustalle syötetään vastaukset ja sieltä voi myös pyytää vinkkejä. Pelin lopussa näkyy kunkin tiimin pisteet, jotka riippuvat käytetystä peliajasta ja vinkkipyyntöjen määrästä.

Itse pelaamiseen on hyvä varata aikaa ainakin 60min. Hinta/peli on 20 € (sis.alv)

Näistä peleistä ja muista vaihtoehdoista kerromme mielellämme lisää sähköpostitse!

3. Mobiilipeli

Mobiilipelin Robbery Gone Wrong toimitamme omaan toimipisteeseesi (pelaajamäärä 2-12). Peliin kuuluu aidon pakohuoneen tavaroita, lukkoja, rekvisiittaa, esineitä. Peliin liittyy myös nettialusta, josta tulee tunnelmaa kohottavaa ääni- ja kuvamateriaalia.  Alustalta voi pyytää vinkkejä ja tarkistaa vastauksia. Lopussa kukin tiimi saa pisteet, riippuen peliajasta ja vinkkien määrästä, joten paras tiimi voittakoon! Tarina on trilleri, joka kertoo meksikolaisesta aseiden salakuljettajaliigasta.

Toimitamme ja viritämme pelin haluamaasi tilaan. Peliohjaaja tulee mukaan laittamaan kaiken valmiiksi.

Turvallisuus

Toimintamme ja tilamme ovat paloviranomaisten tarkistamia. Kaikista pelihuoneista on avaimeton ulospääsy, ns hätänappi.