Escape Room Helsingin pelit toimivat sekä viihteenä että ammatillisena työkaluna: sisällä, ulkona ja etänä

Varauksen tekeminen

Pystyt tekemään organisaatiollesi laskutusvarauksen itse. Varausta tehdessäsi valitset maksuvaiheessa maksutavaksi laskutuksen ja täytät laskutustiedot. Voit myös maksaa laskutusvarauksen pois paikan päällä pelin yhteydessä. Kerromme mielellämme lisää puhelimessa tai sähköpostitse.

 

Tarjoamme monta turvallista tapaa pitää hauskaa yhdessä:

1. Ulkoilmapelit

Operaatio Mindfall  on sopivan haastava sekä jaloille että aivoille ja jännitystä voi lisätä tiimien välisellä kisailulla. Pelaatte ulkona, joko Helsingin keskustassa (helppo versio) tai Suomenlinnassa (vaativampi versio). Toinen citypeli Operaatio Legacy (vaikeustaso mediumsijoittuu osittain 30-luvun Helsinkiin ja kertoo penisilliiniin liittyvästä salaisuudesta. Legacyssa on eri reittejä, joten se sopii ryhmille joissa on monta tiimiä.

2. Etäpelit

Etäpelit Nti Cronwallin surma, Keskitalven uhri ja Kuoleman liekki (nuoremmille pelaajilleovat pelattavissa kotona, toimistolla tai missä tahansa jossa on nettiyhteys.

Tiimin suositeltu koko on 2-5 henkilöä. Isomman ryhmän kanssa voitte jakautua pienempiin ryhmiin. Pelin päätteeksi tiimit saavat pistemäärän ja käytetyn ajan. Näin pääsette kisailemaan keskenänne.

Pelit ostetaan sivulta diy-escapegames.com. Ostaja saa tiedoston, jossa on peliin kuuluvat dokumentit. Osa materiaalista täytyy printata väriprintterillä ennen peliä, mielellään jokaiselle tiimin jäsenelle. Peliin kuuluu myös nettialusta, johon tiiminjohtaja kirjautuu omalla laitteella pelin alkaessa. Hän jakaa näyttönsä muiden tiimiläisten kanssa, joten kaikki pystyvät seuraamaan pelin kulkua. Pelin nettialusta kuvaa tehtäviä ja tuo täydentäviä materiaaleja kuten kuvia, videoita, ääniä ym. Alustalle syötetään vastaukset ja sieltä voi myös pyytää vinkkejä. Pelin lopussa näkyy kunkin tiimin pisteet, jotka riippuvat käytetystä peliajasta ja vinkkipyyntöjen määrästä.

Itse pelaamiseen on hyvä varata aikaa ainakin 60min. Hinta/peli on 20 € (sis.alv)

Näistä peleistä ja muista vaihtoehdoista kerromme mielellämme lisää sähköpostitse!

3. Mobiilipeli

Mobiilipelin Robbery Gone Wrong toimitamme omaan toimipisteeseesi (pelaajamäärä 2-12). Peliin kuuluu aidon pakohuoneen tavaroita, lukkoja, rekvisiittaa, esineitä. Peliin liittyy myös nettialusta, josta tulee tunnelmaa kohottavaa ääni- ja kuvamateriaalia.  Alustalta voi pyytää vinkkejä ja tarkistaa vastauksia. Lopussa kukin tiimi saa pisteet, riippuen peliajasta ja vinkkien määrästä, joten paras tiimi voittakoon! Tarina on trilleri, joka kertoo meksikolaisesta aseiden salakuljettajaliigasta.

Toimitamme ja viritämme pelin haluamaasi tilaan. Peliohjaaja tulee mukaan laittamaan kaiken valmiiksi.

4. Skaba pelit

Monet yritykset ja isommat ryhmät haluavat lisää jännitystä ja ovat halukkaita ottamaan toisistaan mittaa. Siihen tarjoamme pelejä, joista olemme luoneet kaksi rinnakkaista huonetta. Kutsumme niitä Skaba-peleiksi.

Sen lisäksi on pelejä jotka antavat pelin lopuksi pistemäärän, kuten esimerkiksi ulkoilmapelimme. Ulkoilmapelin pisteet toimivat erinomaisena TYKY/TYHY liikunta- ja ratkaisuhaasteena suuremmassakin organisaatiossa.

 

Turvallisuus

Toimintaamme ja tialmme ovat paloviranomaisten tarkisttamia. Kaikista tiloista on avaimeton ulospääsy jota ei voi käyttää pelitarkoitukseen. Kaikissa tiloissamme on kaksi ulospääsyä. Toimipisteistä löytyy ensiapu pakkaukset. Toimipisteemme ovat ensiavulle helposti saavutettavat.

Escape Room pelejä ei ole ollut tarvetta sulkea viranomaisten toimeesta koko korona aikana. Lue myös yleinen korona-päivitys.