Tämän pelin kahteen rinnakkaishuoneeseen mahtuu jopa 12 pelaajaa ja näin ollen se sopii loistavasti isoimmillekin ryhmille. Ryhmä aloittaa pelin kahdessa tiimissä, jotka myöhemmin yhtyvät ja voivat jatkaa yhdessä – tai jatkaa kisailua. Voit toki myös tulla pelaamaan oman parin tai ryhmän kanssa ilman kisailuviritystä. Huom! Yhden huoneen maksimi pelaajamäärä on 6 henkilöä. Jos ryhmä on suurempi, tarvitsette molemmat huoneet.

Lady in Red perustuu iloisen 1920-luvun helsinkiläiskulttuuriin, jossa kieltolaki loi sekä rikollisia että kaikenlaisia seikkailijoita ja onnenonkijoita. Varsinkin köyhässä perheessä syntyneellä naisella saattoi olla vaikeaa hankkia elantonsa laillisin keinoin. Virallisesti ompelijattarina toimivat kaksoset Sally ja Sara ovat kekseliästä sorttia eivätkä pelkää pelata kovilla panoksilla. Tämä saattaa heidät kuitenkin suureen vaaraan kohtalokkain seurauksin…

Tule tiimisi kanssa selvittämään mitä siskoille on tapahtunut, ja ehkä autatte samalla poliisia ratkaisemaan katalan rikoksen.

Immersiivinen peli Lady in Red kertoo 20-luvusta, mutta pelin tekniikka on huippumodernia ja tarjoaa maagisia hetkiä.

Pelin suositusikäraja on 14 vuotta. HUOM! Ainakin yhden pelaajan tulee olla yli 16 vuotta vanha.

Vaikeustasoja on kaksi,  Basic 3/5 tai  Expert 5/5.  Kisailupeleissä sovitaan vaikeustasosta, muussa tapauksessa yleensä annetaan pelin päättää, perustuen ensimmäisen puolen tunnin etenemiseen.

Valitettavasti Fredrikinkadun toimipiste ei sovellu liikuntaesteisille. Fabianinkadulla löytyy pelejä, joita voi pelata rullatuolissa.

Pelin tekijät

Käsikirjoitus: Yvonne Karsten, Hanna Mykkänen, Mirja Harju
Tehtävien muotoilu: Yvonne Karsten, Hanna Mykkänen, Mirja Harju,
Lavastus ja rekvisiitta: Hanna Mykkänen, Mirja Harju, Yvonne Karsten, Virgo Karp, Matti Varjonen
Äänet: Miksaus Virgo Karp
Valaistus: Virgo Karp
IT: Johan Höglund, Virgo Karp, Akseli Makkonen

Kuvia pelistä