Tämän pelin kahteen rinnakkaishuoneeseen mahtuu jopa 12 pelaajaa ja näin ollen se sopii loistavasti isoimillekin ryhmille. Ryhmä aloittaa pelin kahdessa tiimissä, jotka myöhemmin yhtyvät ja voivat jatkaa yhdessä – tai jatkaa kisailua. Voit toki myös tulla pelaamaan oman parin tai ryhmän kanssa ilman kisailuviritystä. Huom! Yhden huoneen maksimi pelaajamäärä on 6 henkilöä. Jos ryhmä on suurempi, tarvitsette molemmat huoneet.

Lady in Red perustuu iloisen 1920-luvun helsinkiläiskulttuuriin, jossa kieltolaki loi sekä rikollisia että kaikenlaisia seikkailijoita ja onnenonkijoita. Varsinkin köyhässä perheessä syntyneellä naisella saattoi olla vaikeaa hankkia elantonsa laillisin keinoin. Virallisesti ompelijattarina toimivat kaksoset Sally ja Sara ovat kekseliästä sorttia eivätkä pelkää pelata kovilla panoksilla. Tämä saattaa heidät kuitenkin suureen vaaraan kohtalokkain seurauksin…

Tule tiimisi kanssa selvittämään mitä siskoille on tapahtunut, ja ehkä autatte samalla poliisia ratkaisemaan katalan rikoksen.

Immersiivinen peli Lady in Red kertoo 20-luvusta, mutta pelin tekniikka on huippumodernia ja tarjoaa maagisia hetkiä.

Pelin suositusikäraja on 14 vuotta. Vaikeustasoja on kaksi,  Basic 3/5 tai  Expert 5/5.  Kisailupeleissä sovitaan vaikeustasosta, muussa tapauksessa yleensä annetaan pelin päättää, perustuen ensimmäisen puolen tunnin etenemiseen.

Kuvia pelistä