1. Pelivuoron peruuttaminen:

Peruutukset viimeistään 7 päivää ennen pelivuoroa: Palautamme pelin maksun takaisin ostajalle. Peruuttamisesta pidätetään 5 € käsittelymaksu. Peruutus viimeistään 3 päivää ennen pelivuoroa: Palautamme 50% pelin maksusta takaisin ostajalle. Peruutus myöhemmin kuin 3 päivää ennen pelivuoroa: Emme palauta maksettua peliä, mutta voitte itse myydä vuoronne toiselle henkilölle tai siirtää pelivuoronne toiseen ajankohtaan.

2. Pelivuoron siirtäminen:

Muuttuivatko suunnitelmat? Ostajalla on oikeus siirtää pelivuoronsa ajankohtaa. Vuoron siirtämiseksi pyydämme että katsot uuden vapaan ajan varauskalenterista ja ilmoitat siirrosta sähköpostitse contact[at]escaperoom.fi  Siirtopyyntö pitää tehdä viimeistään 24 tuntia ennen peliäsi. Pelin voi siirtää korkeintaan kaksi kertaa.

3. Myöhästyminen

Peli alkaa täsmällisesti. Tulettehan paikalle viimeistään 10 minuuttia ennen pelinne alkua, niin ehditte valmistautua pelaamiseen. Myöhästymisen takia joudumme ehkä lyhentämään peliaikaanne.

4. Tahallinen haitta:

Mikäli pelaajat rikkovat tahallisesti tai liiallista voimaa käyttäen pelihuonetta, pelin välineitä tai huoneen rekvisiittaa, heillä on velvollisuus korvata siitä aiheutuvat suorat ja välilliset kustannukset. Peliohjaajalla on oikeus keskeyttää peli, mikäli pelaajat eivät seuraa annettuja peliohjeita.

5. Pelaaminen päihtyneessä tilassa:

Peliohjaajalla on oikeus peruuttaa tai keskeyttää peli, mikäli pelaajat ovat päihdyttävien aineiden vaikutuksen alaisena ja näin ollen ovat riski pelihuoneelle, toisille pelaajille tai itselleen.

6. Vastuu omasta pelistä:

Escape Room Helsinki ei ole vastuussa, jos pelaaja huolimattomalla tai holtittomalla käytöksellään satuttaa itsensä pelitiloissa.

7. Tietosuoja:

Sähköpostiosoitettasi ei käytetä markkinointiin eikä luovuteta kolmannelle taholle. Saatamme käyttää sitä palautepyyntöä varten. (Lue lisää Tietosuojaselosteesta).

7. City Escape-pelin pelaajille

City Escape-peliin kuuluu arvokkaat varusteet, jotka pelaajien pitää palauttaa samassa kunnossa kuin ne olivat vastaanottaessa. Särkyneistä tai kadotetuista esineistä meillä on oikeus saada korvausta. Voitte pyytää kustannusluetteloa pelimestarilta ennen pelinne alkua.