1. Pelivarauksen peruuttaminen

Kun varaukseen kuuluu 1-2 peliä:

  • Peruutukset viimeistään 3 päivää (72 tuntia) ennen varattua pelipäivää: Palautamme pelin koko maksun takaisin ostajalle.
  • Peruutus viimeistään  päivää ennen peliä: Palautamme pelin maksun takaisin ostajalle, niin että pelkkä varausmaksu jää meille.
  • Peruutus samana päivänä:  Jos joudut perumaan pelisi sairastapauksen tai muun yllättävän elämänkäänteen takia, suosittelemme maksutonta peliajan siirtoa (katso seuraava kappale). Saman päivän peruutuksia emme voi korvata.
  • Peruutukset tehdään sähköpostitse.

Kun varaukseen kuuluu enemmän kuin 2 peliä:

  • Peruutukset tehdään viimeistään viikkoa (7 vuorokautta) ennen varattua pelipäivää.  Myöhemmin tulleista peruutuksista pidätämme pelien minimihinnan 90 €/peli.

2. Pelivarauksen siirtäminen:

Kun varaukseen kuuluu 1-2 peliä:

Muuttuivatko suunnitelmat? Ostajalla on oikeus siirtää pelivuoronsa ajankohtaa ilman lisäkustannuksia. Vuoron siirtämiseksi pyydämme että katsot uuden vapaan ajan varauskalenterista ja ilmoitat siirrosta sähköpostitse contact[at]escaperoom.fi  Siirtopyyntö pitää tehdä viimeistään 24 tuntia ennen peliäsi. Pelin voi siirtää ilmaiseksi korkeintaan kaksi kertaa. Jos siirtoja tulee vielä lisää, perimme teille jo varatun peliohjaajan palkkakustannukset (40 €) jokaisesta lisäsiirrosta.

Kun varaukseen kuuluu enemmän kuin 2 peliä:

  • Pelien ajankohdan siirtäminen tulee tehdä viimeistään 3 päivää (72 tuntia) ennen pelipäivää. Siirtopyyntö tehdään sähköpostitse.  Myöhemmin siirretyistä peleistä pidätämme pelien minimihinnan 90 €/peli. Ajankohtaa voi siirtää korkeintaan kaksi kertaa.

Tarjouskupongit

Tarjouskuponkien käyttöehdot voivat erota yleisistä ehdoistamme. Kuponkiin liittyvät ehdot esitetään kupongin oston yhteydessä.

3. Myöhästyminen

Peli alkaa täsmällisesti. Tulettehan paikalle viimeistään 10 minuuttia ennen pelinne alkua, niin ehditte valmistautua pelaamiseen. Myöhästymisen takia joudumme ehkä lyhentämään peliaikaanne.

4. Tahallinen haitta:

Mikäli pelaajat rikkovat tahallisesti tai liiallista voimaa käyttäen pelihuonetta, pelin välineitä tai huoneen rekvisiittaa, heillä on velvollisuus korvata siitä aiheutuvat suorat ja välilliset kustannukset. Peliohjaajalla on oikeus keskeyttää peli, mikäli pelaajat eivät seuraa annettuja peliohjeita.

5. Pelaaminen päihtyneessä tilassa:

Peliohjaajalla on oikeus peruuttaa tai keskeyttää peli, mikäli pelaajat ovat päihdyttävien aineiden vaikutuksen alaisena ja näin ollen ovat riski pelihuoneelle, toisille pelaajille tai itselleen.

6. Vastuu omasta pelistä:

Escape Room Helsinki ei ole vastuussa, jos pelaaja huolimattomalla tai holtittomalla käytöksellään satuttaa itsensä pelitiloissa.

7. Ikärajat:

Ikärajasuositukset on ilmoitettu jokaisen pelin yhteydessä erikseen.  Jokaisessa pelissä pitää olla ainakin yksi 16 vuotta täyttänyt pelaaja.

8. Tietosuoja:

Sähköpostiosoitettasi ei käytetä markkinointiin eikä luovuteta kolmannelle taholle. Saatamme käyttää sitä palautepyyntöä varten. (Lue lisää Tietosuojaselosteesta).

9. City Escape-pelin pelaajille

City Escape-peliin kuuluu arvokkaat varusteet, jotka pelaajien pitää palauttaa samassa kunnossa kuin ne olivat vastaanottaessa. Särkyneistä tai kadotetuista esineistä meillä on oikeus vaatia korvausta. Voitte pyytää kustannusluetteloa pelimestarilta ennen pelinne alkua.