Pelin kesto on 60 minuuttia.

Kaikkiin hintoihin sisältyy 10% ALV.

Kaikki pelit (paitsi ulkoilmapelit) – hinnasto

Pelaajien määrä Yhteishinta
2 hlö 80€
3 hlö 95€
4 hlö 110€
5 hlö 125€
6 hlö 140€

Suositeltu pelaajamäärä on 4-5 henkilöä.

Ulkoilmapelit

Taikaportti 2-5 hlö 100€. Kesto 1,5 tuntia.

Operation Mindfall 2-5 hlö 150€. Kesto 3 tuntia.

Nettisivujen varauskalenteri sulkeutuu 24 tuntia ennen pelejä. Saman päivän vapaita pelejä voitte tarkistella twitteristämme.

Alle 12 vuotiaat lapset pelaavat ilmaiseksi, mutta heidän seurassaan tulee olla vähintään yksi aikuinen. Minimihinta huoneelle on aina 80 €. Varaa peli yli 12 vuotiaiden pelaajien lukumäärällä ja merkitse viestikenttään kuinka monta teitä on yhteensä tulossa.

Santa’s Key on koko perheen pakohuonepeli. Perhehinta on 80€, johon sisältyy kaksi aikuista ja 2-3 alle 18-vuotiasta lasta. Varatkaa peli kahdelle saadaksenne oikean hinnan ja kirjoittakaa viestikenttään, että tulette pelaamaan perhepelin ja kuinka monta teitä on tulossa. Maksimipelaajamäärä Santa’s Keyssä on 5.

Sunnuntain perhepelit. Sunnuntaisin kaksi aikuista ja alle 18-vuotiaat lapset pääsevät pelaamaan Royal Secretiä, Lumottua tai Santa’s Keytä perhehinnalla 80 €. Varaa peli kahdelle saadaksesi oikean hinnan ja kirjoita viestikenttään kuinka monta pelaajaa tulee oikeasti. Huomioithan että tämä alennus koskee ainoastaan alle 18-vuotiaita lapsia ja käy ainoastaan yllä mainituissa peleissä.

Pelaamalla autat muitakin

Escape Room Helsinki lahjoittaa vuosittain voittoa tavoittelemattomille organisaatioille. Vuonna 2016 henkilökuntamme valitsi kohteiksi hyväntekeväisyysjärjestöt  Tukinainen Ry ja Taiteen Sulattamo Ry.