Varausjärjestelmä

Kun varaat pelisi nettisivujen kautta, maksat sen helposti ja turvallisesti pankkisiirrolla tai luottokortilla. Varauksesi astuu heti voimaan. Tarpeen tullen on helppo tehdä muutoksia varaukseen myöhemmin, siitä voit lukea Käyttöohjeista kotisivun alareunassa. Maksuvälittäjänä on Paytrail, voit tarkistaa hyväksyttävät maksuvälineet täältä.

Muita maksutapoja (otathan huomioon että nämä menevät toimistomme kautta ja voi kestää 24 tuntia ennen kuin varauksesi astuu voimaan):

Smartum ja Edenred -maksut

Maksuvälineenä käyvät:

  • Smartum Kulttuuri ja liikunta -setelit sekä Smartum Pay-mobiilimaksut.
  • Edenredin virikesetelit, Ticket Duo -saldokortti ja mobiilimaksut MyEdenredissä.

Pelin varaaminen ja maksaminen:

1. Valitkaa toivomanne vapaa peliaika varauskalenteristamme.

2. Ilmoittakaa haluamanne peli, aika, puhelinnumero ja käytössänne oleva maksutapa sähköpostiin booking(at)escaperoom.fi


3. Saatte paluupostissa varmistuksen ajanvarauksestanne. Kaikki varaukset ovat sitovia. Pelinne maksatte paikan päällä ennen peliä.

Humioittehan, että on mahdollista, että haluamanne peliajat varataan nettisivujen kautta ennen kuin olemme ehtineet käsitellä varauksenne. Jotta tältä vältyttäisiin, suosittelemme olemaan ajoissa varaamisen suhteen. Pyrimme vastaamaan viesteihin 24 tunnin sisällä toimiston aukioloaikoina. Voitte varata ja maksaa pelinne myös Fabianinkadun toimipisteessämme toimiston aukioloaikoina (ma-la 10:30-18:30).