Escape Room Helsingin pelit ovat ammattilliset työkalut yrityksille

Kuusikymmentä minuuttia sisältää runsaasti ongelmia, joiden ratkaiseminen tuottaa pelaajissa onnistumisen ja innostumisen tunnetta.  Jotkut pelit, kuten ulkoilmapelit, antavat meille mahdollisuuden myös pisteyttää tehtävien suoritusta ja pelaajien edistymistä. Pelit voivat näin huvin lisäksi toimia ammattillisina työkaluina yrityksille.

Erikseen tilattava raportti tiimin vahvuuksista

Joistakin sisäpeleistä on nyt mahdollista saada seikkaperäinen digitaalinen pelinjälki. Tämän avulla tiimit voivat kartoittaa profiiliaan suhteessa erilaisia kykyjä vaativiin pelitehtäviin.  Peleissä usein tarvittavat kyvyt ovat mm havaintokyky, ajattelun joustavuus ”laatikon ulkopuolelle”, ryhmädynamiikka, kommunikaatio ja paineen alla työskenteleminen.

Tuomalla henkilökuntaa mukavaan ilonpitoon ja TEAM BUILDING tapahtumaan voit samalla hankkia mitattua dataa ryhmien toiminnasta. Kyseinen tieto antaa osviittaa tiimin vahvuuksista ja sitä voi hyödyntää tiimien toiminnan ja tehokkaan yhteistyön kehittämisessä.

Raportti tilataan etukäteen sähköpostitse viimeistään viikkoa ennen analysoitavaa peliä. Pelit joista tällä hetkellä on mahdollista saada analyysi ovat Water of Life ja Lady in Red. Tuote on testausvaiheessa ja tulemme syksyn aikana laajentamaan sekä pelivalikoimaa että itse raporttia. Kunnes tuote on täysin kehitetty kirjallisen raportin voi ostaa uutuushintaan 50 €/peli.

Tarjoamme puitteet sekä isommille että pienemmille ryhmille.

Skabapelien tuplahuoneissa jopa 12 henkilön ryhmä pääsee pelaamaan samaa peliä samaan aikaan. Halutessaan pelaajat voivat kisata toisiaan vastaan.

Tällainen skaba-mahdollisuus onnistuu Fredrikinkadun toimipisteessä pelissä Lady in Red.

Meidän kolme toimipistettä, joissa on yhteensä 12 sisä- ja 2 ulkoilmapeliä, mahdollistavat isompienkin ryhmien samanaikaisen pelaamisen. Jos kaikki pelit ovat käytössä, niissä on yhteensä tilaa yli 100 pelaajalle:

Fredrikinkadulle mahtuu enintään 30 henkilöä, jaettuna viiteen pelitilaan.

Fabianinkadulle mahtuu 45 henkilöä. 

Aleksanterinteatteriin mahtuu 6 henkilöä.

Ulkoilmapeleihin voi osallistua 25 henkilöä samanaikaisesti.

On myös mahdollista järjestää 1-2 tuntisen ulkoilmapeli-tapahtuman n 70 henkilölle.

 

Varaa n.1,5 tuntia koko tapahtumalle alkuohjeistuksesta lopputuuletukseen.

Peli sinänsä kestää tunnin, mikäli ryhmä ei selviydy nopeammin ulos. Ennen peliä perehdytään pelisääntöihin, ja jälkeenpäin tiimit voivat halutessaan vaihtaa pari sanaa peliohjaajan kanssa ja valokuvata itseänsä.

Suosittelemme juhlajuomien nauttimista vasta pelien jälkeen. Aivot ovat tärkein työväline pelatessa!

Hinnastoa voit tarkistaa hinnoittelu-sivultamme.

Hinnasto perustuu pelaajien ja pelihuoneiden lukumäärään.

Varausjärjestelmämme mahdollistaa useampien huoneiden varaamisen samanaikaisesti. Näin voit maksaa varauksesi samantien ja varmistaa, että haluamasi pelilohkot eivät katoa.

Yritykselle varaaminen onnistuu myös laskulle. Laskutuslisämme on 15€. Luethan laskutusohjeemme huolellisesti ennen kuin lähetät meille tilauksen sähköpostissa booking(at)escaperoom.fi.

Rakenna mahtava tiimipäivä ja kohota ryhmähenkeä ratkomalla pulmia!

Pelejämme on menestyksekkäästi käytetty mm:

  1. Tutustumiseen
  2. Toimivan tiimin rakentamiseen
  3. Ryhmätyöskentelyn piristämiseen
  4. Sosiaalista kanssakäymisen analysoimiseen
  5. Kommunikointitaitojen harjoittelemiseen
  6. TYHY/TYKY-päivien teema-aktiviteettina
  7. Ystävälliseen kilpailuun ryhmien kesken
  8. Ihan vain hauskanpitoon!