Ravintola ja Kokoustilapaketit

Oletko järjestämässä tiimillesi pakopelielämyksen lisäksi ravintolaillallista? Suunitteletko pientä tilaisuutta tai tarvitsetko kokoustilaa?

Escape Room Helsinki antaa sinulle mahdollisuuden säästää aikaa tarjoamalla valmiita ravintola ja kokoustila-paketteja. Ravintolat ja kokoustilat sijaitsevat kivenheiton päässä toimipisteistämme, jotta siirtyminen paikasta toiseen onnistuisi sujuvasti ja nopeasti.

LAPI-Talo

Fredrikinkadun ja Aleksanterin Teatterin asiakkaille. Lapinlahdenkatu 1 B. https://www.sodexo.fi/meet/lapi-talo

LAPI-talo sijaitsee Kampissa aivan toimipisteemme vieressä ja tarjoaa edullisesti monipuoliset tilat kokouksiin, juhliin ja saunailtoihin. LAPI-talon kokoustilat soveltuvat 6 – 75 hengelle. Saunatilat jopa 60 hengelle. Escape Room Helsingin asiakkaille LAPI-talo tarjoaa seuraavat paketit:

Puolenpäivän kokouspaketti alkaen 45 € / tunti

Kokopäivän kokouspaketti alkaen 56 € / tunti

Saunatilojen tilavuokra alkaen 100 € / tunti

Räätälöimme myös ruokailu-, kokous-, sauna- tai juhlatilaisuuden toiveidenne mukaisesti.

 

Tapahtumatalo Bank

Fabianinkadun asiakkaille. Unioninkatu 20. http://www.ravintolabank.fi/

Escape Room Helsingin kanssa samassa rakennuksessa sijaitsevasta Tapahtumatalo Bankista löydät ratkaisun kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Olemme laatineet moneen tarkoitukseen sellaisenaan parhaiten sopivat kokouspaketit tila- ja tarjoiluehdotuksineen, jotta sinun olisi helppo tulla vieraaksemme. Tietysti räätälöimme mielellämme myös kokonaisuuden täsmälleen tarpeittesi mukaisesti.

Tietoa kokouspaketeista löydät osoitteesta http://www.ravintolabank.fi/fi/kokous/kokouspaketit/

Varaukset suoraan Tapahtumatalo Bankista: 09-61285650 tai myyntipalvelu@royalravintolat.com

 

Salakapakka

Huhut kertovat että Aleksanterinteatterin sokkeloissa löytyisi suositun Ghost of the Opera-pelin lisäksi tunnelmallinen vuokratila salakapakka, johon mahtuu 30 henkilöä. Siellä voi viettää koulutushetkeä, nauttia hyvistä juomista tai seurustella joko peliä odottaessa tai pelin jälkeen.

Salakapakka vuokrataan erikseen osoitteesta salakapakka@aleksanterinteatteri.fi.