POP-UP pakopeli teillä tai meillä

Järjestämme pyynnöstä  POP-UP pakopelejä erilaisiin paikkoihin.

“Hyllystämme” löytyy kaksi helposti räätälöitävää peliä:

  1. Toimistossanne tai juhlapaikalla pelattava Robbery Gone Wrong. Laadukas mobiilipeli koostuu kolmesta salaperäisestä laukusta, jotka tunnettu moottoripyöräliiga MXP (Mexican Pistols) jäädessään kiinni on piilottanut poliisin ulottumattomiin. Laukkujen purkautuessa liigan hämärät bisnekset kuoriutuvat esille ja lopuksi ehkä löydätte korvaamattoman taideaarteen, josta on luvattu suuri palkkio. Robbery Gone Wrong on hyvin joustava peli, jonka voi pelata 20 minuutin – tunnin versiona. Peli sopii 2-18 henkilön ryhmälle.
  2. Sisällä ja/tai ulkona pelattava agenttipeli Operation Legacy. Pelissä käytämme maastoon sijoitettuja GPS pisteitä ja/tai sisätiloihin sijoitettuja tehtäviä. Peliä voimme räätälöidä niin että se sopii 4 – 70 pelaajalle kerralla. Toistojen määrää ei ole rajoitettu. Peliin voi helposti liittää tehtäviä, jotka koskevat juuri teidän organisaatiotanne tai teemaanne.

Räätälöity POP-UP pakopeli

Rakennamme kustomoidun pakopelin olosuhteesi ja toivomasi teeman lähtökohdista. Pop-up pakopelit ovat suositut mm seminaaripäivän päätteeksi, tyky-päivän kevennykseksi tai tiimityön vauhdittamiseksi.

Suunnittelu käy helposti! Lähetä viesti contact[at]escaperoom.fi osoitteeseen jossa kerrot

  • arvion osallistujamäärästä
  • ajankohdasta ja pelin kestosta (20 minuuttia – 2 tuntia, ryhmän koosta ja tiloista riippuen)
  • pelille käytettävistä tiloista
  • onko escape peli osana jotakin suurempaa tapahtumaa, mitä?
  • teemaan ja tarinaan liittyvistä toivomuksista, mikäli niitä on

Näiden tietojen pohjalta pystymme tekemään sinulle tarjouksen!

Huomioithan että laadukkaan POP UP pelin suunnitteluun täytyy varata riittävästi aikaa. Tarjouksen hyväksymisestä pitää olla vähintään 6-8 viikkoa toteutukseen.

Referenssit