Erikoisagentit, tervetuloa tähän tehtävänantoon. Missionne on kiireinen. Lähteemme mukaan, valtava öljyytankkeri on koodattu törmäämään Helsingin Kauppatoriin, tuoden tuhoa kaupungin keskustaan ja herkkään Suomenlahteen.

Tiedämme, että terroristillä on purjevene Suomenlinnan tienoilla, josta hän ohjaa operaationsa. Oletamme että hän odottaa paikalle pomoaan, liikemiestä Romero Litskiä, jonka yksityiskone on laskeutumassa Helsinki-Vantaan lentokentälle tänään. Tehtävänne on pikaisesti identifioida vene, jotta voisimme pysäyttää terroritekoa. Etsikää siis Suomenlinnasta johtolankoja ja lähettäkää veneen rekisteritiedot meille ennen kuin Litski ehtii paikalle.

Pelaajat aktivoivat pelin sopivalla hetkellä, kun ovat päässeet Suomenlinnaan.  Ennen lähtöä  haetaan agenttitarvikkeet Fabianinkadun toimipisteestä klo 12:30 lähtien ja palautetaan samaan paikkaan samana päivänä klo 19 mennessä, jos ei erikseen sovita muusta ajasta.

Ulkoilma-pakopeli Suomenlinnassa kestää noin 1,5 tuntia ja voitte pelata sen milloin tahansa Suomenlinnaan tultuanne.

HUOMAA että varaat pelin tiimeittäin, ei henkilömäärän mukaan. Yhteen tiimin suositellaan 2-6 pelaajaa. Liput Suomenlinnan lauttaan ei sisälly pelin hintaan.

Peliä on netissä varattavissa neljälle tiimille. Mikäli haluat enemmän kuin 4 tiimiä, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä sähköpostitse. 

Suositusikä on 10 vuotta ylöspäin. HUOM! Ainakin yhden pelaajan tulee olla yli 16 vuotta vanha.

Lue lisää: www.cityescape.fi

Pelin tekijät

Käsikirjoitus ja tehtävien muotoilu: Virgo Karp ja Yvonne Karsten
IT: Georgi Obatnin