Escape Room Helsinki tarjoaa tosielämän pakohuonepelejä aivan Helsingin keskustassa. Tiimisi lukitaan huoneeseen ja teillä on 60 minuuttia aikaa selvittää tienne ulos. Pärjätäksenne teidän tulee tehdä yhteistyötä ratkomalla arvoituksia ja mysteerejä. Pakohuonepelit sopivat kaikille. Fyysistä voimaa ei käytetä, ainoastaan havainnointikykyä ja luovaa ajattelua. Valmistaudu hauskaan jännitys- täytteiseen tuntiin!

Meiltä löytyy pelejä sisätiloissa sekä ulkona.

Pelin kieli

Meillä voit aina pelata suomeksi tai englanniksi. Valitse haluamasi kieli kun teet varauksen.

Du kan spela våra spel också på svenska. Var snäll och skicka oss ett mail om ditt önskemål i förväg, senast dagen före spelet, så ordnar vi i mån av möjlighet med en svenskspråkig spelmästare.


Kuinka varaan pelin?

  • Valitse sopiva peli ja aika tiimillesi ja varaa se verkkosivujemme varausjärjestelmän kautta. Varaus maksetaan saman tien.
  • Saapukaa pelipaikalle vähintään 10 minuuttia ennen peliaikanne alkua.
  • Teidät lukitaan huoneeseen ja aika alkaa tikittää. Peliohjaajamme seuraa peliänne ja auttaa teitä tarvittaessa.
  • Peli päättyy kun pääsette ulos tai viimeistään 60 minuutin kuluttua.

Meillä käy myös Smartumin kulttuuri- & liikuntasetelit sekä Edenredin virikesetelit. Mikäli haluat maksaa varauksen niillä, varaus tehdään sähköpostitse osoitteesta contact[at]escaperoom.fi .


Onko pelaaminen vaikeaa tai pelottavaa?

Pelaaminen on todennäköisesti niin hauskaa, että unohdat muun maailman tunniksi. Vaikka pelaaminen itsessään voi olla jännittävää, olet täysin turvassa koko kokemuksen ajan.

Tilanteen vaatiessa pääset poistumaan huoneesta milloin vain hätäavaimen tai -painikkeen avulla.

Peliohjaaja seuraa peliänne kameroiden välityksellä ja avustaa teitä tarvittaessa. Pelaamiseen ei tarvita yhtään fyysistä voimaa: ainoastaan maalaisjärkeä, luovaa ajattelua ja huomiointikykyä. Suosittelemme jättämään alkoholijuomat vasta pelin jälkeiselle ajalle.

Keskimäärin noin puolet pelaajista pääsee ulos ajallaan. Pelien vaikeusasteet on merkitty pelien kuvauksien yhteyteen.


Onko teillä vapaita peliaikoja?

Vapaat peliajat näette pelikalentereistamme. Saman päivän vapaita pelejä voitte tiedustella soittamalla meille.


Mihin pukeudun?

Pukeudu mihin haluat. Emme suosittele korkeita korkoja, silmiä peittäviä maskeja tai isoja häämekkoja, mutta niissäkin selviää. Suurimmassa osassa pelejä on tunnelmavalaistus, joten jos tarvitset lukulaseja, ota ne mukaan!


Kuinka monta pelaajaa mahtuu yhteen peliin?

Pelistä riippuen maksimimäärä yhdessä pelihuoneessa on 4-6 henkilöä. Meillä on useampia toimipisteitä ja monta peliä, joten isommat ryhmät mahtuvat myös pelaamaan! Lukekaa lisää Yrityksille – sivultamme saadaksenne lisää tietoa.


Onko peleissä ikärajoja?

Ikärajat on ilmoitettu jokaisen pelin yhteydessä erikseen. Huomaa, että meillä on kolme peliä Aarresaaren Lintu, Lumottu ja The Great Vanishing Act jotka sopivat erinomaisesti nuoremmillekin pelaajille ja alle 12 vuotiaat henkilöt saavat lisäksi pelata ilmaiseksi (pelin minimihinta on kuitenkin 80€ ennen klo 16:45 ja jälkeen 95€).  Jokaisessa pelissä pitää olla ainakin yksi 16 vuotta täyttänyt pelaaja.


Turvallisuus

Pelimme ovat suunniteltu ja rakennettu turvalliseksi. Noudatamme yleisiä turvallisuussäädöksiä ja toimimme parhaamme mukaan tuottaakseemme pelaajille parhaat ja turvalliset pelielämykset.  Tarvittaessa pelihuoneesta pääse aina ulos hätäpainikkeen tai -avaimen avulla. Peliohjaajat seuraavat pelin kulkua ja auttavat mahdollisissa ongelmatilanteissa. Pelaaminen on kuitenkin pelaajien omalla vastuulla ja heidän kuuluu noudattaa peliohjeita ja käyttäytyä järkevästi.

 Lisää kysymyksiä?

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen contact[at]escaperoom.fi tai soita toimistollemme aukioloaikoina (ma-la 14-18) +358 10 32 357 32, autamme mielellämme.

Jos teillä on kysymyksiä saman päivän peleistä, voitte soittaa myös suoraan toimipisteisiimme. Huomioithan että peliohjaajilla ei välttämättä ole aikaa pitkille vastauksille, sillä he keskittyvät ohjaamiinsa peleihin.