Mikä on pakohuone?

Pakohuone on tilaan lavastettu tarina. Tarinan kulku avautuu vähitellen, kun pelaajat ratkaisevat huoneen arvoituksia ja tehtäviä. Peli pelataan 2-6 henkilön ryhmässä ja se kestää yleensä tunnin.  Uteliaisuus, ennakkoluulottamuus ja hyvä yhteistyö antavat parhaat mahdollisuudet ratkaista peliä annetun ajan sisällä. Peliohjaaja seuraa peliä ja antaa tarvittaessa vihjeitä haasteiden ratkaisemiseen.

Pelata vai pelätä?

Escape Room Helsinki® ei lähtökohtaisesti rakenna kauhupelejä. Peleissä voi olla säikäytyksiä, yllättäviä käänteitä tai hiipivä tunnelma. Jos et halua mitään tällaista, suosittelemme nuorille suunnattuja pelejä, jotka tarjoavat hyviä haasteita myös aikuisille.

Sopivatko kaiken ikäisille?

Jotkut pelit on sunniteltu lapsille ja nuorille, mutta suurin osa on tarkoitettu aikuisille pelaajille. Tutustu pelien tarinoihin ja valitse peli jonka teema sinua parhaiten puhuttelee. Jos tarvitset lukulaseja, kannattaa ottaa mukaan.

Pääseekö huoneesta pois jos haluaa?

Joka oven kohdalla on hätänappi, joka päästää sinut heti ulos (vaikka tapahtuu aniharvoin, että joku haluaisi keskeyttää peliään).