Tilanne on akuutti! Ihmisten aivoihin on istutettu virus, jonka avulla terroristijärjestö pääsee kontrolloimaan ja käyttämään ketä tahansa missä vain tuomaan tuhoa ja kaaosta. Järjestöllä on salainen tutkimuskeskus jossakin Helsingissä ja he ovat valmiit laukaisemaan tämän kaikkien aikojen vaarallisimman aseen: ihmismielen. Pystyykö agenttitiiminne löytämään kaupunkiin kätketyt viestit,  pysäyttämään viruksen aktivoinnin ja luomaan antiviruksen? Onko tehtävä mahdoton, kun aikaa on korkeintaan 1 tunti ja reitti Helsingin läpi tuntematon?

Pelin voi pelata joko Helsingin ydinkeskustassa tai Suomenlinnassa. Suomenlinnan peli varataan sähköpostitse. Tarvikkeet haetaan Fabianinkadun toimipisteestä klo 11 lähtien ja palautetaan samaan paikkaan samana päivänä klo 18.30 mennessä. Suomenlinnan versio on pelillisesti hyvin erilainen ja vaikeampi kuin kaupunkiversio ja räätälöity linnoituksen uniikkiin maisemaan.

Pelin kesto on noin 1 tunti, plus johdanto. Suomenlinnassa peli on n 1,5 tuntia ja voitte pelata sitä milloin vain päiväohjelmaanne sopii. 

Yhden tiimin koko on 2-6 pelaajaa. 4 tiimiä (24 pelaajaa) voi lähteä yhtäaikaa kilpailemaan keskenään. Mikä tiimi kerää korkeiimat pisteet? 

Lue lisää: www.cityescape.fi