Tilanne on akuutti! Ihmisten aivoihin on istutettu virus, jonka avulla terroristijärjestö pääsee kontrolloimaan ja käyttämään ketä tahansa missä vain tuomaan tuhoa ja kaaosta. Järjestöllä on salainen tutkimuskeskus jossakin Helsingissä ja he ovat valmiit laukaisemaan tämän kaikkien aikojen vaarallisimman aseen: ihmismielen. Pystyykö agenttitiiminne löytämään kaupunkiin kätketyt viestit,  pysäyttämään viruksen aktivoinnin ja luomaan antiviruksen? Onko tehtävä mahdoton, kun aikaa on korkeintaan 1 tunti ja reitti Helsingin läpi tuntematon?

Pelin voi pelata joko Helsingin ydinkeskustassa tai Suomenlinnassa. Suomenlinnan peli varataan sähköpostitse. Tarvikkeet haetaan Fabianinkadun toimipisteestä klo 11 lähtien ja palautetaan samaan paikkaan samana päivänä klo 17 mennessä. Suomenlinnan versio on pelillisesti helpompi ja tähtää enemmän mukavaan liikkumiseen Suomenlinnan jännissä maisemissa kuin vaativien tehtävien ratkaisemiseen.

Pelin kesto on 1 tunti, plus johdanto. Suomenlinnassa voit pelata tunnin pelin milloin vain päiväohjelmaasi sopii. 

Yhden tiimin koko on 2-6 pelaajaa. 4 tiimiä (24 pelaajaa) voi lähteä yhtäaikaa kilpailemaan keskenään. Mikä tiimi kerää korkeiimat pisteet? 

Lue lisää: www.cityescape.fi