Neiti Cronwallin surma  on popup pakopeli, joka pystytetään yhteistyössä Agroksenmäen holvikellarin ja Intercom Design Oy n kanssa.  Tunnin pituinen murhamysteeri pelataan 2-5 hengen ryhmissä. 1920-luvun tyyliin lavastettuun, upeaan Agroksenmäen holvikellariin mahtuu kaksi peliryhmää samanaikaisesti, vaikka kisailemaan! Peli on auki vain kaksi viikkoa, joten kannattaa varata heti!

Tämä on tapahtunut:

Tunnettu kurtisaani Emelie Cronwall kuoli viime yönä Helsingin asunnossaan.

Ms Cronwallin asunto on suosittu avantgarde-taiteilijoiden kohtaamispaikka, joka kukoistaa kieltolain ansiosta. Cronwallin piika Eve löysi emännän makuuhuoneen lattialta aamulla ja soitti poliisin paikalle. Poliisi epäilee rikosta ja on kutsunut  kaikki eilisillan kapakkavieraat haastatteluun.

Valitettavasti näinä kieltolain aikoina poliisin resurssit kohdistuvat pääasiassa  salakuljettajien paljastamiseen ja näin ollen, komisaario Risto Kyttänen on pyytänyt apua tapauksen ratkaisemiseen.  Saatte pääsyn epäiltyjen haastatteluihin ja muihin paikalla löydettyihin todisteihin ja teillä on lupa tutkia salakapakkaa sekä neiti Cronwallin salaisuuksia.  Jos paljastatte murhaajan ja motiivin, komisaario Kyttänen kiittää. 

Peli on live-versio etäpelistä Neiti Cronwallin surma, joka löytyy diy-escapegames.com.