Onko sinulla yliaistillisia kykyjä? Silloin olet kuin 12-vuotias Henri Holm,  joka näkee ihmisen auraa ja aistii toisten ajatuksia. Henri kävi viikottain Helsingissä sijaitsevassa psyykkisten ilmiöiden tutkimuskeskusken PSI Psychic Research Systemsin laboratoriossa, saadakseen lisää tietoa erikoiskyvyistään. Viime kerralla jotakin outoa tapahtui kokeen aikana ja nyt Henri makaa koomassa sairaalassa. Tutkimuskeskuksen psykologit ovat ymmällään ja haluavat, että asiaa tutkitaan perinpohjaisesti. He ovat kuitenkin jäävejä tutkimaan omaa toimintaansa ja ovat kutsuneet ulkopuolisen ryhmän – sinut ja tiimisi – avukseen. Tilanne on epätoivoinen. Jos pieleen mennyttä testiä ei selvitetä, Henri ei ehkä koskaan herää.

Boy Between@lab kertoo samasta Henristä kuin Boy Between@home, mutta eri näkökulmasta. Tässä pelissä pääsette puuhaamaan yliaistillisten testien parissa ja avaamaan Henrin tapausta laboratorion puitteissa. Ehkä pystytte käyttämään kaukoparannusta ja kutsumaan Henriä hereille?

Boy Between-pelejä voi pelata kahtena erillisenä pelinä, mutta jos haluaa tietää koko Henrin tarinan, kannattaa kokeilla molempia. Järjestyksellä ei ole väliä. Boy Between@lab on täynnä erilaisia tehtäviä, joten pelin tempo on korkea. Peli sopii hyvin sekä konkareille että vasta-alkajille. HUOM! Nuoremmat pelaajat ovat tervetulleita, mutta ainakin yhden pelaajan tulee olla yli 16 vuotta vanha.

Valitettavasti Fredrikinkadun toimipiste ei sovellu liikuntaesteisille. Fabianinkadulla löytyy pelejä, joita voi pelata rullatuolissa.

Pelin tekijät

Käsikirjoitus: Yvonne Karsten, Virgo Karp
Tehtävien muotoilu: Yvonne Karsten, Virgo Karp
Lavastus ja rekvisiitta: Yvonne Karsten, Virgo Karp, Kim Niskanen, Henrik Karsten (Versaali Oy)
Musiikki ja tehosteet: Miksaus, Virgo Karp
Videon näyttelijä: Miranda Dunderfelt
Valaistus: Virgo Karp
IT: Johan Höglund, Virgo Karp

Kuvia pelistä