Hyvinvointisi ja turvallisuutesi ovat tärkeitä sinulle, työntekijöillemme ja yrittäjille. #COVID-19

Pakohuone on peli jota pelataan ystävien ja tuttujen kanssa ja koska se ei ole elämälle välttämätön hyödyke, sitä pystyy nauttimaan vain terveenä ja hyvien ystävien seurassa. Siksi huolehdimme siitä että COVID-19 toimemme ovat kunnossa.

Pelillisyys, vuorovaikutus ,elämyksellisyys, tarinallisuus ja itsensä kehittäminen ovat meille tärkeitä. Mutta vasta silloin kun olemme varmistaneet turvallisuutenne.

Siksi yritämme tehdä pelaamisesta mahdollisemman turvallista!

Mitä Escape Room Helsinki:llä teemme ylläpitääksemme COVID-19 turvallisuutta:

 1. Pelipaikoissamme on tarjolla käsidesiä, kertakäyttö-hanskoja ja myytävänä hengityssuojia.
 2. Siivoamme pelihuoneita säännöllisesti. Lisäksi desinfioimme eniten kosketettavat kohdat, kun pelien välissä on vähemmän kuin kolme tuntia.
 3. Olemme muuttaneet pelien alkamisaikoja niin, että yleisissä tiloissamme pystyy pitämään turvavälejä vieraisiin ryhmiin.
 4. Pyydämme ymmärrystäsi jos emme päästä sinua heti sisään odotustiloihimme. Oman turvallisuutesi vuoksi varmistamme että aulassa on tilaa pitää sosiaalista etäisyyttä.
 5. Olemme lisänneet huoneissamme ilmanvaihdon tehokkuutta.
 6. Yhteen peliin on käytetty keskimäärin 60 neliömetriä, joten pelatessakin on useimmin mahdollista pitää etäisyyttä kavereistakin.
 7. Tarjoamme organisaatiolle FULL HOUSE varauksia, jolloin laskutus asiakkaana voitte varata pelin ajaksi koko talon oman käyttöön erittäin edulliseen hintaan.
 8. Meillä on tarjolla ulkoilma-pelejä.Suomenlinnaan ja Helsingin keskustaan,  Lisähinnasta voimme räätälöidä teille oman POP-UP ulkoilma-reitin.
 9. Voitte tilata Mobiilipelin omaan toimistoon.
 10. Voitte myös pelata etäpeliä. DIY.escapegmes.com

 

Mitä turvallisuustoimia toivomme sinulta?

 1. Pyydämme ettet tule pelaamaan jos olet epävarma omasta terveydestäsi, tai olet matkustanut riskialueilla tai ollut lähikontaktissa sellaisiin henkilöihin.
 2. Pyydämme sinua noudattamaan tuloaikoja tarkasti, näin autat meitä säätälemään aulassa olevia etäisyyksiä.
 3. Pyydämme että noudatat yleisiä Covid-19 ohjeita.
 4. Olet meille arvokas ja tärkeä. Siksi pyydämme, että poistut tiloistamme nopeasti pelisi päätyttyä, jotta voimme päästä seuraavaa ryhmää sisään.

Tervetuloa pelaamaan, pystytkö pakenemaan?